Ha Dong-hoon (Haha)

Ha Dong-hoon kısa adı Haha; 20 Ağustos 1979 doğumlu olup şarkıcı, rapçi, dansçı, komedyen, aktör ve spikerlik yapmaktadır. Running Man'de çocuksu hareketleriyle ve Güney Kore'nin ünlü çizgi filmi Pororo penguine olan benzerliği ile fanların sevgisini kazanmıştır.

Running Man üyeleriyle olan ilişkisine bakacak olursak; Kim Jong Kook ile abi kardeş ilişkisi vardır. Ancak iki yüzlü ve hain olduğundan Jong-kook'a birkaç kez ihanet etmiştir. Buna rağmen Jong-kook kardeşini affetmektedir. Ne de olsa Running Man'in yaramaz çocuğu Haha :) Haha evlenene kadar ünlü bayan konuklara aşkını itiraf etmekte ve onlara sarkıntılık yapmaktadır. Bu yüzden de playboy olarak anılmıştır. Bu yüzden Haha'nın bayan konuklara olan bu çapkınlığını Running Man MC'si Yoo Jae-suk engellemektedir. Ayrıca Haha'nın Running Man'e konuk olan Suzzy'e düşkünlüğünden bahsetmemek olmaz :) Suzzy ile mükemmel uyumu yakalayarak çift yarışmasını kazanmıştır. Haha ürkek ve korkak olmasına rağmen zeki olması sayesinde birçok casus görevinde başarılı olmuştur.

Haha'ya verilen takma isimler ise şunlardır;

  • Haroro, Roro, Penguin: Güney Kore'ni ünlü çizgi filmi olan Pororo penguine benzemesi ve sevmesinden dolayı verilmiştir.
  • Harad Pitt: Running Man üyelerinin kendi isimlerini Hollywood aktör isimlerine benzetmeye çalışırken Haha'da kendi ismini Brad Pitt ile harmanlayarak Harat Pitt ismini çıkarmıştır.
  • Kid: Running Man'deki çocuksu hareketlerinden dolayı verilen çocuk lakabıdır.
  • Playboy: Evlenene kadar Running Man'deki bayan konuklara asıldığından verilmiş bir ünvandır.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: