Yoo Jae-suk

Yoo Jae-suk, popüler eğlence programlarının sunuculuğunu üstlenmiş 14 Ağustos 1972 doğumlu Güney Koreli ünlü bir komedyendir. Sürekli televizyon eğlence programlarında sunuculuk (MC) yaptığı için ülke çapında "Ulusal MC" olarak lanse edilmiş ve tanınmıştır. Bu nedenle Running Man'e konuk olan ünlülerin çoğunu tanıdığı için diğer Running Man üyeleri kendisine gıcık olmaktadır.

Yoo Jae-suk komedi showlarının yanı sıra filmlerde ve müzik kliplerinde de oynamıştır. Bunların içinde en dikkat çekeni PSY-Gangnam Style klibinde oynamış olmasıdır. PSY'nin bu klibinde Jae-suk, sarı takımı ve ilginç dansıyla izleyenleri güldürmüştür. Yoo Jae-suk, Running Man programında da kendisini göstermiş ve izleyicilerin favorisi olmuştur.

Jae-suk için kendisine yakıştırılmış bir çok lakap bulunmaktadır. Running Man show programında ise kendisi ile özdeşleşmiş lakaplar şunlardır:

  • Yooruce Willis: Kendisini sürekli Bruce Wills ile kıyaslaması nedeniyle takılmıştır.
  • Rapper Yoo: Running Man bölümlerinden birisinde görev esnasında rap şarkı yazmış ve söylemişti bu nedenler Rapper Yoo lakabıyla da boy göstermiş oldu.
  • Yoomes Bond: Özel ajan görevlerindeki başarısıyla bu lakabı hak etmiştir.
  • Grasshopper: Sürekli yeşil elbise ile özdeşleşmiş olması nedeniyle Çekirge ünvanına hak kazanmış.
  • Yoo Hyuk: Lise yıllarında ilginç dansçı olduğundan dolayı kendisine takılmış Hyuk ismi ile Yoo soyadının birleşiminde çıkmış bir lakaptır.
  • Yoobocop: İlginç robot dansı nedeniyle verilmiş olan bir lakaptır.

Yoo Jae-suk eğlence alanında da birçok ödüle layık görülmüş popüler bir Running Man üyesidir. Running Man izleyenleri arasındaysanız büyük ihtimalle kendisinin hayranlarından birisinizdir. Ayrıca Jae-suk yükseklik korkusu ile birlikte ürkek yapısı ile izleyenleri gülme krizlerine sokmakta çok yeteneklidir. :)

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: