Kang Gary

Kang Gary; 24 Şubat 1978 doğumlu ünlü bir Hiphop rapçisidir. Leessang isminde grubun üyesidir. (Leessang grubu iki üyeden (Gary ile Gil) oluşmaktadır.) Şarkıları ile birlikte bazı filmlerde cameo yani misafir oyuncu olarak kısa kesitlerde rol almıştır. Lee Kwang-so'nun filminde ve Song Ji-hyo'nun dizisinde destek amaçlı misafir rolünde oynamış.

Gary; Running Man'de yalan söylemede becerikli olamadığı için uysal ve sakin Gary olarak anılmakla beraber iki kez Running Man en iyi oyuncu yarışmasında birinci gelerek sürprizlerle dolu Gary olarak da anılmaktadır. Gary'nin en büyük zaafı ise Song Ji-hyo'dur. Ji-hyo'nun Running Man'e katılmasıyla birlikte ondan hoşlandığını gizlemeyen Gary sonunda Ji-hyo ile birlikte Monday Couple yani Pazartesi çifti olmuştur. Monday Couple olarak adlandırılmalarının sebebi Running Man Pazartesi çekimlerinde sürekli Gary ve Ji-hyo ile çift olmasından kaynaklanmaktadır. Running Man fanlarının bu çifti sevmeleri ve yakıştırmaları sebebiyle Monday Couple çifti fenomen olmuştur. Ayrıca birkaç kez en iyi çift ödülü almışlardır. Gary'nin Song Ji-hyo'ya olan düşkünlüğünü ve davranışlarını gören ünlü bayan konuklar Running Man'de çift ya da ortak olarak Gary'yi tercih etmekteler. Gary, Running Man üyeleri arasında en dürüst ve sadık üye olarak gözükse de azmiyle birçok bölümde galip gelmiştir. Ayrıca Gary'nin aşırı stresli durumlarda Stress diyerek rahatlaması ile Stress repliği Running Man fanları arasında fenomen olmuştur. Gary için takılmış lakapları sıralayacak olursak;

  • Peaceful Gary: Sakin,uysal,dürüst ve romantik özellikleri nedeniyle verilmiş bir lakaptır.
  • Monday Boyfriend: Monday Couple erkeği ayrıca Song Ji-hyo's boyfriend da denilmekte.
  • Ugly: Çok fazla olmasa da genelde Running Man üyeleri arasında çirkin denilerekte dalga geçilmektedir.
  • Straight-Going Gary
  • Gary-sswi
  • Wild Gary
  • Gaecolas Cage

Kang Gary; Leessang grubu ile hiphop ve rap dalında ödüller almış. Running Man sayesinde de eğlence dalında da birkaç ödül sahibi olmuştur. Ayrıca Running Man fan anket oylamalarında popülerlik sıralamasında ikinci olmuştur.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: