Lee Kwang-soo

Lee Kwang-soo(Gwang-soo); 14 Temmuz 1985 doğumlu olup aktör, model ve şovmenlik yapmaktadır. Running Man üyelerinin en genci ve en zayıf üyelerinden birisidir. 1.93cm boyunda olmasından dolayı Running Man'in en uzun üyesi olduğunu da unutmamak lazım. Ayrıca talihsiz ve sakar olmasından dolayı diğer Running Man üyelerinin hatta konuk ünlülerin zorbalıklarına maruz kalmaktadır. :) Güçsüz olduğundan dolayı diğer Running Man üyelerine yaptığı ihanetlerden dolayı hain olarak itibar kazanmıştır. Hatta kendi grubundaki kişileri bile satmakta tereddüt etmez. Running Man üyeleri ve konuk ünlüler dahi ona güvenilmeyeceğini bilmekte :)

Kwang soo'nun en büyük zaafı açgözlü olması ve Kim Jong-kook'u elemeyi çok istemesidir. Bu yüzden de Jong-kook'u elemek için fırsat kollamakta ancak sakarlıkları yüzünden başaramayınca Jong-kook tarafından tartaklanmakta :) Running Man bölümleri süresince bu ikilinin Tom & Jerry kovalamacasını andıran sahnelerle gülmekten yıkılacaksınız. Kwang-soo, kendine has robot dansı ve davranışıyla Running Man fanları tarafından çok sevilmektedir. Hatta diğer Asya ülkelerinde özellikle Vietnam, Tayvan ve Tayland'da Güney Kore'den daha çok sevilmekte. Bu yüzden de ona Asya'nın Prensi lakabı verilmiştir.

Lee Kwang-soo'ta verilen lakaplara gelecek olursak;
  • Kwangvatar: Dünyaca ünlü Avatar filminde Avatara benzetilmesinden dolayı verilmiş isimdir.
  • Giraffe: Uzun boyundan dolayı zürafa olarak seslenilmekte.
  • Icon of Betrayal: Yaptığı hainlik ve ihanetlerinden dolayı İhanet İkonu haline gelmiştir.
  • Prince of Asia: Kendi ülkesinden çok diğer Asya ülkelerindeki popülerliğinden dolayı Asya Prensi ünvanına hak kazanmıştır.
  • Easy Brother: Ji Suk Jin ile eş olduğunda kolaylıkla elenen iki olduğundan Kolay kardeşler olarak adlandırılmaktalar.
  • Betrayer: Hain ünvanı
  • Kwang-ja: Running Man bölümlerinin birkaçında kadın kılığına giren Kwang-soo'nun kadın ismidir.
  • Framer Kwang Soo

Lee Kwang-soo, Running Man sayesinde tanınmışlığını artırarak oyunculuk ve modellik kariyerinde popülerliğini artırmaktadır.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: