Song Ji-hyo

Song Ji-hyo; 15 Ağustos 1981 tarihinde doğmuş aslen bayan oyunculuk ve foto modellik yapmaktadır. Birçok filmde başrol oynamakla beraber Running Man'de de başı çeken üyelerden birisi olmuştur. Kang Gary ile Monday Couple ismiyle sevimli bir çift olmuş ve fanlar tarafından birbirine yakıştırılmışlardır. Ne kadar da çift olsalar da Gary'nin kendisine olan düşkünlüğünü kullanarak Gary'yi birçok bölümde kandırarak eledi. :D Ji-hyo Running Man'de görüntüsünü umursamayarak oyuna kendisini vermiş ve birçok izleyiciye kendini sevdirmiştir. Bir kız olmasına rağmen en zorlu görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Running Man yurtdışı görevlerinde (Hong Kong,Çin,Vietnam gibi) yarışları kazanmayı bilmiş ve en çok altın kazanan kişi olmuştur.

Song Ji-hyo; Running Man programına ilk başlarda ünlü konuk olarak katılmış daha sonrasında ise Running Man'in ana kadrosunda yer almış tek bayan üyesidir. Ne kadar tek bayan üyesi desekte Running Man erkek üyelerinin birçoğundan daha korkusuz, akıllı ve güçlüdür. Running Man görevlerinde Running Man erkeklerinin yapamadığı zorlu görevleri korkusuzca ve başarıyla yerine getirmiştir. Running Man görevlerinde en çok galip gelen üyelerden birisidir hatta başı bile çekmektedir. Song Ji-hyo'ya takılan lakaplara sıralayacak olursak;

  • Ace: Running Man'de güçlü üyelerden olduğu için Running Man ası denilmiş ve Ace lakabına hak kazanmıştır.
  • Blanked Jihyo,Blank Ji, Miss Blank: Ji-hyo'nun özellikle yorgun ve sabah erken kalktığı bölümlerde durgun ve hissiz olması nedeniyle bu lakapları kullanmışlardır.
  • Song Sibling: Running Man eski üyelerinden Song Joong-ki ile abla (unni) kardeş ilişkileri gibi yakın ilişkisi olduğundan ikisine verilmiş lakaptır.
  • Kang Gary’s Girlfriend, Monday Girl Friend: Monday Couple çifti olduğundan verilmiştir.
  • Gold Ji-hyo: Running Man'de en çok altın ve yarışı kazanan olduğundan bu lakap takılmıştır.
  • Mong Ji, Mong Ji Hyo, Miss Mong
  • Song Ji Yok
  • Bad Ji-hyo

Song Ji-hyo; Running Man'de olduğu kadar oyunculuk ve foto modellikte de başarılı bir kariyere sahip. Güzelliğinin yanı sıra samimiyeti ile tüm izleyicilerin sevgisini kazanmıştır.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: