Ji Suk Jin

Ji Suk Jin, 10 Şubat 1966 doğumlu olup Running Man üyelerinin en yaşlısı ve en güçsüz olanıdır. Yoo Jae-suk ile 20 yıllık arkadaşlıkları vardır. Hatta eşini Yoo Jae-suk tanıştırmış. Running Man üyeleri arasında en zayıf olanı ve en çabuk eleneni odur. Diğer Running Man üyeleri, Ji Suk Jin elenmeden yarışın başlamadığını söylemektedirler. Bu yüzden de Suk Jin'e yarış başlatan lakabı takılmıştır.

Ji Suk Jin o kadar güçsüzdür ki; Running Man'e konuk olan bayan ünlülere bile yenilmektedir. :) Bu yüzden kimse Suk Jin ile eş olmak istemez. Özellikle 20 yıllık dostu Jae-suk ile eş olduğunda Jae-suk hoşnutsuz olmaktadır. Ancak Suk Jin şirin ve sevimli bakışlar yaparak kendisini kabul ettirir. :) Ji Suk Jin, Lee Kwang-soo ile eş olduğunda ikisi de Running Man'in en zayıf üyeleri olduklarından Kolay kardeşler olarak anılmaktadırlar. Ama ikisi birbiriyle muhteşem uyumlu olduğundan kaybederken bile izleyenleri güldürmekteler. Ji Suk Sin'e takılan takma isimler ise şunlardır;

  • Big Nose, Big Nose Hyung: Koca burun demektir. Burnundan estetik ameliyatı olması rağmen hala büyük olmasından dolayı takılmıştır.
  • Older Brother: Running Man'in en yaşlısı olduğundan büyük,yaşlı abi denmektedir.
  • Sunflower, Jae Suk Sunflower: Jae-suk ile eş olduğunda Jae-suk'un homurdanmalarını kesmek için ona sevimli ve şirin şekilde bakarak ikna ederken ayçiçeğine benzetilmesinden verilmiştir.
  • Impala: Running Man'in en zayıf ve güçsüz üyesi olduğu için zayıf bir hayvan olan Impala ile özdeşleşmiştir.
  • Race Starter, Race Start: En kolay ve çabuk elenen kişi olduğu için Running Man üyelerinde alay amaçlı kendisine yarış başlatan lakabı yakıştırılmıştır.
  • Easy Brother: Kwang-soo ile çift olduğunda ikisi için kullanılan lakaptır.

Running Man Yeni Bölümler Mail Adresinize Gelsin!

0 yorum: